Skip to content

Medlemsfordeler  

 

 

Hva får du som medlem?

Creative Galleri og Rammeverksted.

Her får medlemmer 20% rabatt på innramming. Rammeverkstedet ligger i  Niels Carlsens gate 2, 1440 Drøbak.  Du kan kontakte Ann Irene Hoel på mobil: 480 69 054 eller e-post: ann-i-h@online.no

SM Custom

Her får våre medlemmer av Hog 10% på foliering av biler, og 15% på solfilm. Holder til på Kongsvinger. Telefon 93033944. Epost: mafoliering@gmail.com

Wurth

Her har vi opp til 25% på verktøy og oljer. Oppgi koden HOG. Gjelder kjøp i butikkene i hele Norge: https://www.wuerth.no.

Pers Hotel.

15% på overnatting. Oppgi koden "PERSHOG" på https://www.pers.no  Epost: pers@pers.no  Telefon 32-02-30-00

Hardangerfjord Hotel i Øystese.

15% på overnatting. Oppgi koden"HOG" på https://www.hardangerfjord-hotel.no. Epost: hardangerfjort@fjordtinhotels.no. Telefon 56-55-63-00

Klingenberg Hotel Årdalstangen og Sitla Hotel i Øvre Årdal 

gir 15 % på opphold og frokost. Benytt koden MC23. Telefon 57-66-58-00 Epost: post@klingenberghotel.no

Hallgruppen

Rabatt på leie av telt, stoler og bord fra Hallgruppen. Avtale gjort med Robert Kristiansen. Kontakt Øyvind Brustad, telefon 922 06 106

Immortakink

10% på tatovering. Adresse: Trondheimsveien 266, 2070 Råholt. Telefon 94202090. Danny   

Hva annet får du?

Hogmagazine

Du får bladet H.O.G. Magazine i posten hvert kvartal. I tillegg mottar du HOG eMagazine pr. mail. Du får tilsendt en spesiell patch (jakkemerker) og pin hvert år samt Touring Handbook (kartbok m.m.), medlemsmanual og en egen mappe til å ta med på tur. Du får også adgang til hjemmeside kun for H.O.G. medlemmer.

Ladies of Harley

Du kan være med i Ladies of Harley (LoH) enten du kjører egen H-D og er fullverdig medlem av H.O.G., eller om du "bare sitter på" og er familiemedlem. Dette koster ikke noe ekstra utover det du betaler i ordinært H.O.G. medlemskap hvert år, men du må krysse av for deltakelse ved innmelding i HOG eller ved å oppdatere din medlemsprofil på HOG-medlemssiden. Første året vil du få en spesiell LoH pin og et tøymerke. Då får også en LOH "årspin" ved hver fornyelse av medlemskapet. LoH er spesielt myntet på å oppmuntre kvinner til å delta i chapteraktiviteter.  

ABCs of Touring

Ha alltid et kamera og et av årets HOG Magazine med i sykkelen. Nå kan du få poeng ved å ta bilder av deg og din Harley foran et offisielt skilt mens du samtidig viser HOG-bladet. Ideen er å besøke byer, fylker, provinser og land der navnene begynner med forskjellige bokstaver i alfabetet. Poeng oppnås også for lokale, nasjonale og internasjonale Rallies, nasjonalparker, Harley-Davidson forhandlere og H-D fabrikker. På slutten av året sendes et skjema og alle bildene til HOG Europa og du får premiering etter oppnådd poengsum. ABCs of Touring er gratis å delta på.  

Milage-program

Et program som belønner deg mens du likevel er ute og kjører km på km. Bare aktive H.O.G. medlemmer (full, full life, associate, og associate life) kan delta. Du tar et Mileage skjema, fyller i kilometerstand og får stempel hos H-D forhandleren på at km-stand stemmer. Dette sendes så inn til H.O.G. Europa slik at du blir innrullert i programmet. Du vil bli belønnet med pin og tøymerke både ved innmelding og ved runding av bestemte kjørelengder. Du kan delta som både fører og passasjer.

H.O.G. Assistance

H.O.G. Assistance er har blitt utformet for å gi deg som H.O.G.-medlem tryggheten i å vite at hjelp er tilgjengelig enten du kjører i hjemtraktene eller rundt i Europa. H.O.G.Assistance er en bergings-/redningstjenste som er tilgjengelig hele døgnet og som assisterer deg ved driftsproblemer eller uhell.

H.O.G. Fly & Ride and authorized rentals

Mere enn 300 autoriserte utleiesteder er nå tilgjengelige for deg og ditt neste eventyr. Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å leie sykkel enten det er for en dag eller ti.

H.O.G. motorcycle shipping service

H.O.G. Overseas Motorcycle Shipping Center drives av spesialfirmaet Claridon Motorcycle Logistics. De kan forestå transporten av din motorsykkel til oversjøiske bestemmelsessted. Enten du tar en motorsykkelferie eller deltar på et internasjonalt Rally, så har Claridon transportsystemer som er designet for å transportere din Harley-Davidson motorsykkel på en sikker og kostnadseffektiv måte.

LoH memories

For Ladies of Harley (altså kvinnene i klubben) Ta bilde på tur, fortell historien rundt turen, og det er pengepremier å vinne!

Andre medlemsfordeler

På www.members.hog.com kan du registrere deg med brukernavn og passord og få tilgang til masse "Members only" informasjon.

Som medlem får du også rabatt når du deltar på treff og arrangementer i H.O.G. regi over hele verden.

Det finnes også et stort utvalg av H.O.G. medlemseffekter for salg hos www.mid-hogeurope.com

Chapter-spesifikke produkter fås kjøpt ved henvendelse til Oslo Chapter.

Hva venter du på?

Bli en del av HOG familien og ta steget mot en livsstil fylt med frihet og opplevelser på to hjul.

Meld deg inn i dag!