Gå til innhold

Medlemsfordeler  

 

 

Hva får du som medlem?


Fritid & Jakt (Ny medlemsfordel 2024!)

Det er nå lagt til en kode som dere kan bruke; HOG10 – gir 10% avslag på følgende varer:
Full mundur klær, Out360 klær og utstyr, Camminare lettvekt støvler, Bråten ull og
Furubakken caps (gjelder ikke for sting setting å lage ny logo for brodering).

Vennligst ta kontakt for tilpassede bestillinger, og evt. utfyllende informasjon.

Hilsen/Best regards,

Einar Svalstad adr.: Gislesvingen 5, 2040 Kløfta
FuruBakken Brodering as Tlf.: +47 919 97 227
Org. nr. 913 316 592 mva. http://www.fritidogjakt.no/

 


Creative Galleri og Rammeverksted.

Her får medlemmer 20% rabatt på innramming. Du kan kontakte Ann Irene Hoel på mobil: 480 69 054 eller e-post: ann-i-h@online.no

SM Custom

Her får våre medlemmer av HOG 10% avslag på foliering av biler, og 15% på solfilm. Holder til på Kongsvinger. Telefon 93033944. Epost: mafoliering@gmail.com

Wurth

Her har vi opp til 25% avslag på verktøy og oljer. Oppgi koden HOG. Gjelder kjøp i butikkene i hele Norge: https://www.wuerth.no.

Pers Hotel.

15% avslag på overnatting. Oppgi koden PERSHOG på https://www.pers.no  Epost: pers@pers.no  Telefon 32-02-30-00

Hardangerfjord Hotel i Øystese.

15% avslag på overnatting. Oppgi koden HOG på https://www.hardangerfjord-hotel.no. Epost: hardangerfjort@fjordtinhotels.no. Telefon 56-55-63-00

Klingenberg Hotel Årdalstangen og Sitla Hotel i Øvre Årdal 

gir 15% avslag på opphold og frokost. Benytt koden MC24. Telefon 57-66-58-00 Epost: post@klingenberghotel.no

Hallgruppen

Rabatt på leie av telt, stoler og bord fra Hallgruppen. Avtale gjort med Robert Kristiansen. Kontakt Øyvind Brustad, telefon 922 06 106

Immortalink

10% avslag på tatovering. Adresse: Storgata 16, 1776 Halden. Telefon 94202090. Kontaktperson: Danny

 

 Scandic  

Hog har fremforhandlet en rabatt på 12% på overnatting på Scandic Hotel. De har ca 280 hoteller.

For å oppnå denne rabatten kan det bookes via deres hjemmeside scandichotels.com, eller benytte seg av appen Scandic hotels. Legg inn bookingkode D000034583. Koden kan også benyttes ved direkte booking ved skranke. I alle tilfeller må medlemskort fremvises ved ankomst. God tur.

 Nypolert.no

Rabatt til HOG medlemmer gjelder hos Nypolert.no og i vår fysiske butikk på Grålum i Sarpsborg.

Butikken finner du her:

Bjørnstadveien 1, 1712 Sarpsborg

15% rabatt på alle produkter med noen unntak.

*Høytrykkspylere/enkelte maskiner.

*Produkter som allerede er på tilbud.

Rabattkode på nettbutikken: HOG24

Rabattkode i butikk: HOG Medlemskort/SkinnvestenHva annet får du?

Hogmagazine

Du får bladet H.O.G. Magazine i posten hvert kvartal. I tillegg mottar du HOG eMagazine pr. mail.

(MERK I: Vi erfarer at man har digitalisert magasinet, som således ikke lenger kommer i trykket format eller e-post, men nå som volum-oppdatering i H-D-applikasjonen under det nye navnet "the Enthusiast" – som kan lastes ned på de respektive arenaene for hhv. iOS og Android).

Du får tilsendt en spesiell patch (jakkemerker) og pin hvert år samt Touring Handbook (kartbok m.m.), medlemsmanual og en egen mappe til å ta med på tur.

(MERK II: Touring Handbook er avviklet til fordel for navigasjon i H-D-appen "Harley-Davidson" – hvor man kan logge kjørte turer, og planlegge nye – samt dele disse med andre).

Du får også adgang til hjemmeside kun for H.O.G. medlemmer.

Ladies of Harley

Du kan være med i Ladies of Harley (LoH) enten du kjører egen H-D og er fullverdig medlem av H.O.G., eller om du "bare sitter på" og er familiemedlem. Dette koster ikke noe ekstra utover det du betaler i ordinært H.O.G. medlemskap hvert år, men du må krysse av for deltakelse ved innmelding i HOG eller ved å oppdatere din medlemsprofil på HOG-medlemssiden. Første året vil du få en spesiell LoH pin og et tøymerke. Då får også en LOH "årspin" ved hver fornyelse av medlemskapet. LoH er spesielt myntet på å oppmuntre kvinner til å delta i chapteraktiviteter.  

ABCs of Touring

Ha alltid et kamera og et av årets HOG Magazine med i sykkelen. Nå kan du få poeng ved å ta bilder av deg og din Harley foran et offisielt skilt mens du samtidig viser HOG-bladet.

(MERK III: Det jobbes med å finne en alternativ metode, da det trykte magasinet som nevnt over her, er avviklet. Vi oppdaterer denne siden når ny metode er avklart).

Ideen er å besøke byer, fylker, provinser og land der navnene begynner med forskjellige bokstaver i alfabetet. Poeng oppnås også for lokale, nasjonale og internasjonale Rallies, nasjonalparker, Harley-Davidson forhandlere og H-D fabrikker. På slutten av året sendes et skjema og alle bildene til HOG Europa og du får premiering etter oppnådd poengsum. ABCs of Touring er gratis å delta på.  

Milage-program

Et program som belønner deg mens du likevel er ute og kjører km på km. Bare aktive H.O.G. medlemmer (full, full life, associate, og associate life) kan delta. Du tar et Mileage skjema, fyller i kilometerstand og får stempel hos H-D forhandleren på at km-stand stemmer. Dette sendes så inn til H.O.G. Europa slik at du blir innrullert i programmet. Du vil bli belønnet med pin og tøymerke både ved innmelding og ved runding av bestemte kjørelengder. Du kan delta som både fører og passasjer.

(MERK IV: Mileage-programmet er fører- OG kjøretøy-spesifikt. Det er således hverken overførbart mellom førere, eller sykler – for dem som evt. eier flere. Dette gjelder også ved eierskifte).

H.O.G. Assistance

H.O.G. Assistance er har blitt utformet for å gi deg som H.O.G.-medlem tryggheten i å vite at hjelp er tilgjengelig enten du kjører i hjemtraktene eller rundt i Europa. H.O.G.Assistance er en bergings-/redningstjenste som er tilgjengelig hele døgnet og som assisterer deg ved driftsproblemer eller uhell.

H.O.G. Fly & Ride and authorized rentals

Mere enn 300 autoriserte utleiesteder er nå tilgjengelige for deg og ditt neste eventyr. Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å leie sykkel enten det er for en dag eller ti.

H.O.G. motorcycle shipping service

H.O.G. Overseas Motorcycle Shipping Center drives av spesialfirmaet Claridon Motorcycle Logistics. De kan forestå transporten av din motorsykkel til oversjøiske bestemmelsessted. Enten du tar en motorsykkelferie eller deltar på et internasjonalt Rally, så har Claridon transportsystemer som er designet for å transportere din Harley-Davidson motorsykkel på en sikker og kostnadseffektiv måte.

LoH memories

For Ladies of Harley (altså kvinnene i klubben) Ta bilde på tur, fortell historien rundt turen, og det er pengepremier å vinne!

Andre medlemsfordeler

På www.members.hog.com kan du registrere deg med brukernavn og passord og få tilgang til masse "Members only" informasjon.

Som medlem får du også rabatt når du deltar på treff og arrangementer i H.O.G. regi over hele verden.

Det finnes også et stort utvalg av H.O.G. medlemseffekter for salg hos www.mid-hogeurope.com

Chapter-spesifikke produkter fås kjøpt ved henvendelse til Oslo Chapter.

Hva venter du på?

Bli en del av HOG familien og ta steget mot en livsstil fylt med frihet og opplevelser på to hjul.

Meld deg inn i dag!