Gå til innhold

Tilbud om tur til Reinheimen Lodge

Reinheimen lodgeDa er helgen fredag 30. juni til søndag 2. juli holdt av til H.O.G. Chapter Oslo og Østfold hos koselige og vakre Reinheimen Lodge.

Dette er en meget fin plass hvor man kan kjøre mange fine turer fra, om man kjører på asfalt eller grus. Eller om man vil gå seg en tur i fjellet, fiske eller ha en dag i stampen med noe kaldt drikke. Dette er for alle.

Fasiliteter

I glampingtelt/hyttene og rommene er det som standard satt opp dobbeltseng som utgangspunkt, men det er mulighet for å benytte ekstraseng eller sovesofa i en del av enhetene.

Det er felles bad og toaletter i hovedhuset, hvor man sjekker inn, spiser. Det er altså ikke toalett og dusj på rommene/hyttene. Samtidig er det mange trær i nærheten;-)

Det er også badstue, badestamp ute, gapahuk etc….

Denne helgen er det en grense på rundt 25-30 personer. Ved påmelding er det førstemann til mølla prinsippet, og at man gir beskjed om hvem som ønsker å bo sammen.

Sjekk ut hjemmesiden til stedet her: https://www.reinheimenlodge.no/ for å se fasilitetene.

Aktiviteter

Inne på nettsiden finner man også beskrivelser av fine MC turer. I tillegg kan man anbefale en dagstur hvor man kjører til Geiranger, tar ferje til Hellesylt, videre til Stryn og tilbake til Reinheimen Lodge. Det er fin rundtur hvor man får både fjord og fjell på samme tur.

Ellers er det også mange fine grusturer oppe i fjellene. Her kan man få tips på stedet.

Priser

Pris pr person for hele helgen er kr: 1950,- og inkluderer:

  • 2 x overnattinger, fred/lørd
  • 2 stk frokoster, lørd/sønd
  • 1stk nistepakke lørdag
  • 2 stk middager, fred/lørd

Prisen gjelder pr person i glampingtelt/hytte/rom.

Påmelding og spørsmål

Merk påmeldingen med HOG23. Påmelding på mail: booking@reinheimenlodge.no Påmeldingsfristen er 23 juni.

Merk! Dette er ikke et arrangement i regi at H.O.G. All påmelding og eventuelle spørsmål rettes direkte til Reinheimen Lodge.