Gå til innhold
Kjøreprogram offentlig 2024 (1)-4

Hva er Harley Owners Group Oslo?

Harley Owners Group Oslo er en gruppe for eiere av Harley-Davidson motorsykler i Oslo-området. Gruppen samler entusiaster som elsker å kjøre sine Harley-Davidson motorsykler og dele sin lidenskap for disse ikoniske syklene. Medlemmene i Harley Owners Group Oslo deler erfaringer, arrangerer kjøreturer og sosiale treff, og er en del av et stort fellesskap av Harley-eiere over hele verden.

Det kommende kjøreprogrammet

Vær forberedt på å bli inspirert og motivert til å utforske nye veier og oppleve friheten som kun en Harley-Davidson kan gi. Det kommende kjøreprogrammet vil gi medlemmene muligheten til å skape minner for livet og bli en del av et fantastisk fellesskap av Harley-entusiaster.

Spennende destinasjoner og ruter

Enten du er en erfaren Harley-eier eller nylig har kjøpt din første sykkel, vil det kommende kjøreprogrammet tilby kjøreturer som passer for alle nivåer av erfaring og ferdigheter. Bli med på eventyret og opplev spennende destinasjoner og ruter sammen med Harley Owners Group Oslo.

Sosiale arrangementer og treff

Harley Owners Group Oslo arrangerer regelmessig sosiale arrangementer og treff for medlemmene. Dette gir medlemmene muligheten til å møte andre Harley-entusiaster, dele sine erfaringer og skape nye vennskap. Sosiale arrangementer kan inkludere alt fra felles lunsjer og middager til temakvelder og festligheter.

Treffene gir medlemmene muligheten til å vise frem sine Harley-Davidson motorsykler, dele historier og opplevelser, og være en del av et sterkt fellesskap. Det er også en flott mulighet til å få inspirasjon og tips til kjøreturer og destinasjoner. Bli med på de sosiale arrangementene og treffene og bli en del av det levende Harley Owners Group Oslo-fellesskapet.

Hvordan bli medlem og delta

Hvis du ønsker å bli medlem av Harley Owners Group Oslo og delta i det spennende kjøreprogrammet, er det enkelt å bli med. Du må være eier av en Harley-Davidson motorsykkel og ha lidenskap for å kjøre. Besøk nettsiden til Harley Owners Group Oslo for å registrere deg som medlem. Du vil motta informasjon om kommende kjøreturer, arrangementer og treff.

Som medlem får du også tilgang til eksklusive fordeler, som rabatter på Harley-Davidson utstyr og tilbehør, invitasjoner til spesielle arrangementer og mye mer. Bli medlem i dag og bli en del av det unike fellesskapet av Harley-entusiaster i Oslo-området.