Gå til innhold

Safe Rider Skills – informasjonsside

image-png-2

Vi inviterer til vårt årlige sikkerhetskurs på Gardermoen Raceway [NY DATO KOMMER]. Vi vil ha med oss erfarne medhjelpere som vil bistå med instruksjon på kjøreteknikk og førstehjelp. Det kjøretekniske består av sikkerhetskontroll, serpentinerkjøring og bremsetest. Det blir et førstehjelpskurs med fokus på mc-skader og behandling av disse på stedet. Det blir også en gjennomgang av bruk av vår hjertestarter. (Generell informasjon om kurset: https://www.oslohog.no/sikkerhetskurs)

Dette er en veldig god mulighet for ferske så vel som erfarne sjåfører til både å riste av seg vinteren, men også til å friske opp kjøretekniske ferdigheter som vi ikke får testet så ofte.

 

Hva kan du forvente denne dagen?

Sikkerhetskurs-2015

 

Vi skal gjennom forskjellige øvelser utvikle forståelse for presis kjøreteknikk, bli bevisst på at motorsykkelkjøring er krevende og at gjentatt øving er nødvendig for å motvirke instinktive feilhandlinger.
Vi skal også friske opp førstehjelps-kunnskapen, fordi vi ser at dette er kjernekompetanse som vi kan få bruk for i alle deler av livet vårt.

 

 

Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å delta på dette arrangementet slik at vi kan bidra til sikker ferdsel i trafikken. Ta med mat og drikke og ha det gøy og lærerikt sammen med nye og gamle kjente en dag på banen. Det er ingen tidsfrist for påmelding. Alle som vil og kan er velkommen.

Påmeldingsskjema finnes i aktivitetskalenderen vår så snart dato for gjennomføring er bestemt.
– Påmeldingen må inneholde navn, medlemnr., chapter og tlfnr. (fyll ut de påkrevde feltene i påmeldingsskjemaet)

Oppmøte på H-D Oslo/Lazy Boyz kl. 0945 for felles tur til Gardermoen kl. 1000 – eller direkte på Gardermoen kl. 1045. Vi er ferdige rundt kl. 1530. 

Kurset settes opp uten kostnader for medlemmer i HOG, og om du ikke er medlem kan du melde deg inn her: https://www.oslohog.no/hvordan-bli-medlem – eller betale 200,- til kontonummer: 1645.0133985 (husk å merke betalingen med navn).

NB! Dette kurset er obligatorisk for alle som er Road Captain i klubben.

 

H.O.G. Oslo Chapter
Safety officer & Head Road Captain,
Ulf Bahus Seem