Gå til innhold

Harley Owner Group

Opplevelser - Samhold - Glede

For deg som kjører Harley Davidson 

 

 

BikeOfTheRally-portrait

Eier du en Harley-Davidson?

Bli medlem i Harley Owners Group (HOG) og få muligheten til å dele din lidenskap med andre entusiaster over hele verden.

Som medlem hos oss får du tilgang til unike opplevelser, med fellesturer, treff og arrangementer.

Knytt kontakt med likesinnede.

Hvem vet - kanskje det kan være starten på et livslangt vennskap. 

Som medlem i HOG, som er direkte tilknyttet Harley-Davidson Motor Company, blir du en del av verdens største fabrikksponsede motorsykkelorganisasjon. HOG er religionsnøytral og politisk nøytral.

Vår virksomhet er familieorientert, non-profit og basert på aktiviteter under mottoet "Ride and Have Fun!".

Om oss i Oslo Chapter

Vi arrangerer turer og aktiviteter året rundt.

Gjennom hele sesongen arrangerer vi turer hver torsdag og søndag. Disse turene ledes av våre Road Captains som gjennomgår sikkerhetstrening hvert eneste år.

Som medlem hos oss får du anledning til å delta på årlige nasjonale og internasjonale treff. I tillegg får du eksklusive medlemstilbud, tilsendt medlemsmagasin og mye mer.

Når vi er "off season" legger vi opp til felles aktiviteter annenhver lørdag fra oktober - mars. Da arrangerer vi pølselørdager hos vår Dealer Harley Davidson Oslo, eller vi legger opp til sosiale treff. De arrangeres gjerne med utgangspunkt i en aktivitet som bowling, minigolf eller noe annet. Her er det også mulig for medlemmene å komme med forslag.

Du kan lese mer om oss i Oslo Chapter (link til bakgrunn og formål)

Pølselørdag hos HD Oslo

Støtte til felles aktiviteter

Er du medlem kan du søke støtte til aktiviteter du arrangerer for medlemmer i vårt chapter.

Det er fastsatt visse kriterier for å kunne gi slik støtte:

  • De som skal delta på aktiviteten må være medlem av HOG Oslo Chapter.
  • Aktiviteten skal være åpen for alle medlemmer av HOG Oslo som oppfyller de objektive kriterier for deltagelse på aktiviteten. Det kan likevel av kapasitetsmessige eller andre saklige grunner settes et tak for antallet medlemmer som kan delta.
  • Aktiviteten skal publiseres på hjemmesiden til HOG Oslo i rimelig tid før aktiviteten finner sted, jfr. også kriteriet om åpenhet.
  • Deltagelse skal basere seg på påmelding («først til mølla» -prinsippet).

Dersom grunnvilkårene er oppfylt må aktivitetsansvarlig sende en konkret skriftlig søknad til styret ved secretary@oslo.hog.no  eller en annen av Primary.

Søknaden må sendes tidsnok til at styret kan behandle saken på et styremøte innen aktiviteten skal gjennomføres. Møteplan for styret finnes på hjemmesiden under aktiviteter.

Hva venter du på?

Bli en del av HOG familien og ta steget mot en livsstil fylt med frihet og opplevelser på to hjul.

Meld deg inn i dag!