Gå til innhold

DU OG DIN HARLEY SOM TV-STJERNER!

Sand Casting søker førere av Harley-Davidson™ motorsykler som statister til en ny Netflix-serie, basert på Jo Nesbø sin suksessrike bok «Marekors». 

Informasjon om TV-serien

Serien blir tilgjengelig på Netflix og er forventet å ha stor internasjonal appell. 

Som statist vil du få muligheten til å være med i noen spesifikke scener. I denne omgangen søker vi etter reale HOG-medlemmer som kan møte opp med egen Harley-Davidson™ motorsykkel. Dette vil legge til autentisitet og realisme til scenene.

Opptakene er foreløpig berammet til september d.å. Datoer for opptakene vil bli kunngjort senere, og de utvalgte søkerne vil bli kontaktet med mer informasjon.

Krav til statister

For de spesifikke scenene som krever motorsyklister, søker vi etter autentiske H-D-førere. Du må ha tilgang til egen Harley-Davidson™ motorsykkel og kunne møte opp med den til opptakene. Vi trenger både mannlige og kvinnelige statister. Det er ingen krav til tidligere erfaring som statist, men det kan være en fordel å være komfortabel foran kameraet.

Søknadsprosessen

Hvis du ønsker å søke som H-D statist, vennligst send inn følgende informasjon til casting@sandcasting.no og merk emnefeltet med «Harry Hole – Motorsyklist»:

- Fullt navn Harry Hole – Motorsyklist
- Telefonnummer - Alder
- E-postadresse - Høyde
- Bosted - Allergier?
 • Bilder (JPG/HEIC):
  - Portrett og helfigur
  - Bilde av din Harley-Davidson™ motorsykkel
 • Garderobe:
  - Størrelse overdel
  - Størrelse underdel
  - Størrelse sko

Oppdragets honorar

Oppdraget som statist i TV-serien er honorert. Mer informasjon om honoraret vil bli gitt til de utvalgte statister når de blir kontaktet med informasjon om opptakene.

Kontaktinformasjon

Send opplysningene til
casting@sandcasting.no
og merk emnefeltet med
«Harry Hole – Motorsyklist»

PS! Vi trenger mange statister både med og uten motorsykkel – så jo flere som søker, desto bedre! Vi ønsker også statister uten motorsykkel til andre scener, så hvis du eller noen du kjenner ikke kjører H-D, er det fortsatt muligheter for å bli involvert i produksjonen. Her er link til informasjon for deg som ikke kjører mc, men allikevel ønsker å bli vurdert som statist: Castingcall (fb)

For deg uten motorsykkel:
casting@sandcasting.no
– merk emnefeltet med
kun "Harry Hole"!

Vi ser frem til å høre fra deg og forhåpentligvis ha deg med i produksjonen! Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, kan du kontakte:

Jon Haugen, Casting Director hos Sand Casting.